— To personer ble funnet døde i et hus på Kyrksæterøra cirka klokken ni torsdag kveld, sier Erling Landrø, operasjonsleder i Sør-Trøndelag politidistrikt, til adressa.no.

Mistenkelige dødsfall AMK Sør-Trøndelag varslet politiet etter at det kom melding om at to skadede personer ble funnet i bolighuset på Kyrksæterøra. Da politiet kom fram til stedet, var de to døde. Politiet karakteriserer dødsfallene som mistenkelige.

— Med bakgrunn i skadene ser vi på dette som mistenkelige dødsfall, sier Landrø.

Landrø vil ikke si noe om hvilke skader de to personene hadde.

21-åring pågrepet De to døde personene som ble funnet i huset er et ektepar. Mannen er født i 1941, mens kvinnen er født i 1953. Ekteparet bodde i eneboligen sammen med sin sønn.

I natt ble en 21-åring pågrepet i forbindelse med dødsfallene.

Ifølge er 21-åringen ekteparets sønn.

Det skal være han som varslet politiet om at ekteparet lå skadet i huset. Han skal senere ha blitt pågrepet utendørs, et stykke fra boligen.

— Han er mistenkt for at han kanskje kan gi opplysinger om hva som har skjedd i huset. Denne personen var også den som meldte fra til AMK, sier Landrø.

Det vil trolig ikke bli gjennomført avhør av mannen før på dagtid fredag.

Plomberte låsen

Kripos er foreløpig ikke involvert i saken, men kriminalteknikere fra Sentrum politistasjon i Trondheim jobbet natt til fredag med etterforskning på stedet sammen med de lokale politistyrkene.

Kriminalteknikerne ble sendt fra Trondheim klokken 23 torsdag kveld, og kom til åstedet i 01-tiden. Fem timer senere ble arbeidet på stedet foreløpig avsluttet. Politiet har satt sperring rundt huset og plombert låsen på ytterdøra.

— Dette har vi gjort fordi vi ikke vet hvem som kan ha nøkkel til huset, sier kriminaltekniker Kåre Saksvik.

Etterforskerne har i løpet av natten fått jobbe uforstyrret på åstedet. Politiet har samtidig foretatt en rundspørring av naboer i området.