Vestfold politidistrikt offentliggjorde klokken 17 søndag navnene på de tre drapsofrene samt gjerningsmannen.

– Etterforskningen så langt har heller ikke gitt indikasjoner på at mannen har en psykiatrisk fortid, men det er et av spørsmålene vi jobber med å få avklart. Det vil vi antakelig lettere finne ut av over helgen. Da vil vi kontakte sykehus og vedkommendes fastlege, sier etterforskningslederen, politiinspektør Ole Bjørn Sakrisvold i Vestfold politidistrikt til NTB.

Etter først å ha skutt sin egen far (79) og sin samboer (45) på Haukerød i Sandefjord, skal 38-åringen ha kjørt til Nøtterøy hvor han drepte sin 14 år gamle sønn og knivstakk ekskona (39) og hennes nye mann (43). Etter selv å ha blitt beskutt av politiet, tok mannen sitt eget liv i Andebu.

– Vi har foretatt en god del avhør av familiemedlemmer og andre vitner, blant annet ekskona og hennes mann, for å få et bilde av hva som har skjedd. De to har kommet med en del detaljer som kan kaste lys over situasjonen, men foreløpig kan vi ikke gå ut med detaljer, sier politiinspektøren.

To team fra Kripos kom lørdag kveld til Tønsberg for å bistå i etterforskningen. Politiet regner med at tekniske undersøkelser kan gi en del viktige svar, men også danne grunnlag for nye spørsmål knyttet til drapene.

Gjerningsmannen forskanset seg på denne bensinstasjonen i Andebu.
GJERSØE, PEDER
En person ble drept og to ble skadd på Nøtterøy ved Tønsberg.
Jarl Fr. Erichsen
Politimester Benedicte Bjørndal bekreftet på en pressekonferanse i Tønsberg lørdag at det var samme gjerningsmann bak drapene i Sandefjord og på Nøtterøy. Bak til høyre visepolitimester Steinar Kaasa.
Jarl Fr. Erichsen
To personer ble lørdag funnet drept i dette huset i Sandefjord.
GJERSØE, PEDER