Politiet har holdt dødsfallet skjult for offentligheten, selv om det etterforskes som mistenkelig. De vil foreløpig ikke gå ut med noen opplysninger i saken. Den 25 år gamle mannen ble funnet død 23. desember, men ble ikke identifisert før utpå nyåret, skriver VG.

Dagsavisen skriver at de sitter på opplysninger om at avdøde hadde tilknytning til et rusmisbrukermiljø i Oslo. Det er også opplysninger om at han har hatt kontakt med en kriminelt belastet MC-gruppe i hovedstaden.

VG skriver lørdag at mannen skal ha hatt tilknytning til torpedomiljøet i Oslo, og at han var med på et pengeinnkrevingsoppdrag i Porsgrunns-området rett før han forsvant. Ifølge avisen skal kilder overfor politiet ha antydet at det er en sammenheng mellom dødsfallet og drapet på torpedoen Eivind Johansen før jul.

25-åringen bar etter det Dagsavisen erfarer preg av å ha blitt utsatt for omfattende mishandling. Til VG sier imidlertid politiførstebetjent Inger Sæther at mannens ytre skader ikke har noe med dødsårsaken å gjøre.

NTB