Det var mannskaper fra Røde Kors som fant liket i et sumpområde ved Tjøsvollvatnet i nærheten av Åkrahamn på Karmøy søndag kveld. Ifølge politiet er det for tidlig å si noe om dødsårsaken.

— Liket ble funnet i et særdeles utilgjengelig område, sier politioverbetjent Bjarne Skådel ved Karmøy lensmannskontor til NTB.

Savnet

Mannskaper fra politiet og Røde Kors lette onsdag i området rundt Åkrahamn vest på Karmøy etter 43-åringen Per Ove Vea som har vært savnet etter at han sist ble observert søndag morgen.

Politiet vet ennå ikke om det er den savnede 43-åringen som nå er funnet, men sier til NTB at det ikke er meldt om andre savnede i området. På grunn av det vanskelig tilgjengelige området, var liket ennå ikke hentet ut da NTB snakket med politiet ved 19-tiden.

— Nå gjelder det å få vedkommende ut, få identifisert ham og sent liket til obduksjon.

Slåsskamp

En mann og en kvinne ble onsdag avhørt av politiet på Karmøy. De to skal ha vært i slåsskamp med Per Ove Vea søndag morgen. Vea ble senere meldt savnet, og er ikke kommet til rette. Mannen og kvinnen, som begge er i 40-årene, ble pågrepet tirsdag. På grunn av slåsskampen søndag morgen er de siktet for legemsbeskadigelse mot den savnede 43-åringen.

De to skal være bekjente av den savnede. Slåsskampen skal ha funnet sted i huset til de to som nå er siktet.

(NTB)