Obduksjonsrapporten viser at den døde kvinnen som ble funnet i Porsgrunnselva tirsdag er Gry Hosein.

— Det er nå bekreftet fra Rettsmedisinsk institutt at det er Gry Hosein som ble funnet i Porsgrunn tirsdag, sa politiadvokat Jon H. Borgen i Skien politidistrikt på en pressekonferanse i Skien onsdag.

Politiet mottok onsdag ettermiddag en foreløpig obduksjonsrapport, men vil av hensyn til etterforskningen ikke gi noen opplysninger om denne. De vil heller ikke si noe om dødsårsaken er påvist.

Fire nye uker Skien og Porsgrunn forhørsrett har varetektsfengslet Gamal Hosein, som er siktet for å ha drept sin kone Gry Hosein, for fire nye uker med brev- og besøkskontroll. Retten mener det er skjellig grunn til å mistenke Gamal Hosein.

— Retten fant, som påtalemyndigheten, at det er unndragelsesfare og fare for bevisforspillelse, sa Borgen.

De neste dagene vil politiet undersøke Skiensvassdraget fra Skien sentrum og ned til funnstedet i Porsgrunn. Torsdag skal politiet ha et møte med Kripos for å planlegge letingen etter tekniske spor.

Grønn presenning Politiet etterlyste onsdag personer som har kjennskap til en presenning som ble funnet i elva et kort stykke fra Porsgrunnsbrua der liket av Gry Hosein ble funnet. Presenningen, som er grønn og 3 ganger 5 meter, var viklet rundt en stake i elva, og har vært der i om lag to uker. Politiet understreker at de ikke vet om den har noe med saken å gjøre, men ber publikum om å si fra dersom de vet noe om presenningen.NTB Les også: Forsvarer mener Hoseins sak er styrket

FUNNSTEDET: Kvinneliket som ble funnet tirsdag, var den savnede Gry Hosein, bekreftet politiet onsdag kveld.