• Er du riktig klok? Nei, du lyger, sier fylkesformann i Hordaland Frp, Sigrun Sangolt Natås, når BT ringer henne og refererer innholdet i brevet fra Kaldhussæter.

– Jeg er sjokkert. Jeg er aldeles rystet. Maken til usannheter og fri fantasi har jeg i mitt syndige liv aldri hørt maken til. Når folk skriver sånt tyder det på at feberen ikke er målt.

– Hva skulle være motivet for å spre det du påstår er usannheter? – Nei, hvorfor folk sprer usannheter, det kan ikke jeg svare på. Men tenk å misbruke den flotte festen som Ottar Tangen arrangerer på Fedje til dette.

– Ligger det maktkamp bak disse påstandene?– Dette er ikke maktkamp. Det er sykdom. Mål feberen!

– Står du bak ledertrioen i Frp?– Jeg har alltid respektert flertallsvalg. Jeg står fullstendig bak partiformannen og ferdig med det.

– Vil du støtte Vidar Kleppe dersom han utfordrer Terje Søviknes på landsmøtet?– Jeg vil ikke kommentere det i dag. Jeg har faktisk ikke fått inn den informasjonen i dag og synes ikke det er nødvendig å kommentere det. Det er en landsmøtesak.

– Ser du at du ved ikke å svare klart på om du støtter Søviknes kan gi næring til påstandene om at du er med på kupplaner?– Jeg har aldri hørt om kupplaner, og påstandene fra fru Kaldhussæter er på et sånt lavmål at ytterligere kommentarer er helt unødvendig.