• Menn kommer til meg og spør om ting de ikke tør å spørre sine koner om.

Vi møter en prostituert kvinne i 30-årene. Hun har solgt seksuelle tjenester i en årrekke.

— Hva hadde din kone sagt om du spurte henne om hun kunne stikke en dildo opp i rumpen din, spør den prostituerte kvinnen. Hun mener at menn er nysgjerrige og ønsker å prøve nye ting.

— Hvem er den typiske kunde?

— Det er nesten umulig å si. Jeg har kunder fra alle samfunnslag og alle aldere mellom 25-60 år, men det er gjerne en oppsamling av menn på rundt 40-50 år. Svært mange av dem som kommer til meg er i parforhold. Det er bare tull at menn kjøper sex fordi de ikke får sex på annet vis, sier hun.

Kjekke unge menn

— Hender det du blir overrasket over dem som kommer?

— Det hender jo at man møter på folk man kjenner igjen fra samfunnsdebatten. Man blir jo overrasket, men sier liksom ikke: - Å, er det deg?

— Jeg blir også overrasket når jeg møter kjekke unge menn som kunne fått hvem de ville på byen, men så kjøper de seg likevel en dame.

— Hvorfor gjør de det?

— For dem handler det bare om å få seg et kjapt nummer. De er gjerne ikke interessert i noe annet enn det. Jeg opplever ofte at menn stikker innom før de skal på byen, slik at de får en helt annen ro i kroppen resten av kvelden.

- Hjernedødt forslag

— Hva tenker du om enkeltes forslag om et behandlingstilbud til menn som kjøper seksuelle tjenester?

— Helt hjernedødt. Skal et samfunn som ikke klarer å behandle psykiske problemer, behandle folks normale seksuelle lyster? De som kommer med slike forslag har enten ikke tenkt gjennom det de sier, eller så vet de ikke hvordan livet er.

— Har du inntrykk av at menn kjøper sex tvangsmessig?

— I løpet av de årene jeg har jobbet, så har jeg kanskje møtt en eller to personer som har sagt at de ønsker å slutte, men som likevel har kommet igjen flere ganger.