Vi møter en prostituert kvinne i 30-årene. Hun har solgt seksuelle tjenester i en årrekke.

–Hva hadde din kone sagt om du spurte henne om hun kunne stikke en dildo opp i rumpen din, spør den prostituerte kvinnen. Hun mener at menn er nysgjerrige og ønsker å prøve nye ting.

–Hvem er den typiske kunde?

–Det er nesten umulig å si. Jeg har kunder fra alle samfunnslag og alle aldere mellom 25-60 år, men det er gjerne en oppsamling av menn på rundt 40-50 år. Svært mange av dem som kommer til meg er i parforhold. Det er bare tull at menn kjøper sex fordi de ikke får sex på annet vis, sier hun.

Kjekke unge menn

–Hender det du blir overrasket over dem som kommer?

– Det hender jo at man møter på folk man kjenner igjen fra samfunnsdebatten. Man blir jo overrasket, men sier liksom ikke: –Å, er det deg?

–Jeg blir også overrasket når jeg møter kjekke unge menn som kunne fått hvem de ville på byen, men så kjøper de seg likevel en dame.

–Hvorfor gjør de det?

–For dem handler det bare om å få seg et kjapt nummer. De er gjerne ikke interessert i noe annet enn det. Jeg opplever ofte at menn stikker innom før de skal på byen, slik at de får en helt annen ro i kroppen resten av kvelden.

–Hjernedødt forslag

– Hva tenker du om enkeltes forslag om et behandlingstilbud til menn som kjøper seksuelle tjenester?

–Helt hjernedødt. Skal et samfunn som ikke klarer å behandle psykiske problemer, behandle folks normale seksuelle lyster? De som kommer med slike forslag har enten ikke tenkt gjennom det de sier, eller så vet de ikke hvordan livet er.

– Har du inntrykk av at menn kjøper sex tvangsmessig?

–I løpet av de årene jeg har jobbet, så har jeg kanskje møtt en eller to personer som har sagt at de ønsker å slutte, men som likevel har kommet igjen flere ganger.