PER JON ODÉEN¿per.odeen@bergens-tidende.no

Selv om Davy har brukt både spalteplass og sendetid på å beskrive den vesle kjappe nordlendingens finter og forsøk på å få straffespark hver gang han var innenfor Branns 16-meter, er det fremdeles så mye dannelse og sosialt sinnelag hos Davy at han lar Mini få prøve seg i arbeidslivet:

Tilsynsfører — Å jobbe med Mini er omtrent som å være tilsynsfører. Mini har levd et beskyttet liv som fotballspiller, nå skal han klare seg i det virkelige livet, sier Davy som viser til han har erfaring som støttekontakt. Det er nok derfor han er pekt ut til å ta seg av Mini. Det blir veldig mye fleip når de to rappkjeftene kommer sammen. Mini finner seg i den vennlige mobbingen fra Davy, på en eller annen måte må bergenserne føle at de kan slå Rosenborg. Om ikke annet så i oldboysklassen. - Trønderne har humor og forstår at i bunn for fleipingen min ligger det en stor respekt for det Rosenborg har prestert på fotballbanen, sier Davy og lar det henge i luften at det kan være et stykke ned til bunnen av og til.

Egen klasse Mini Jakobsen har som sitt neste erklærte mål å bli landets beste tv-mann - i sin aldersklasse og høyde over havet. I første rekke skal TV 2 følge det norske landslaget. Med en egen satellittbil er TV 2 i stand til å gå på luften hvor det skal være. Og til alle superoptimister som alt nå har lagt planer for norsk deltakelse i sluttspillet, er Davy som vanlig en jord-nær realist. Han tror ikke på mer enn tre kamper i gruppespillet for Norges del. Her er hans analyse for de innledende kampene Norge skal spille: - Spania er et av de sterkeste lagene i turneringen, Jugoslavia består av en rekke gode enkeltspillere, og jeg utelukker ikke at Slovenia kan bli vanskeligere å slå nå enn de var i kvalifiseringen, sier Davy.