Den kjente forføreren og bedrageren skal visstnok begynne å få en god del plunder i England. I følge Meltzer er det slett ikke usannsynlig at han vil komme til Norge ý og da fortrinnsvis Bergen — igjen.

— Det er Scengen-samarbeidet som gjør at utvisningsvedtaket ikke er gyldig per i dag. Mannen har altså levd i villfarelse. Han har trodd at han ikke kunne reise til Norge mer, fordi han regnet med å bli pågrepet her. Siden han har vært min klient, føler jeg en plikt til å opplyse ham om dette, sier Meltzer.

Ettersøkt

Meltzer ble nylig kontaktet av britisk politi i forbindelse med en sak som involverte en stjålet mobiltelefon. Det var sporet en rekke samtaler til Meltzer fra denne telefonen. Coombs er nå ettersøkt av politiet i England. De har fått en del anmeldelser fra unge kvinner som har lånt ham penger, uten å se verken pengene eller storsjarmøren igjen.

Elsker Bergen

Storsjarmøren Coombs ble dømt for svindel og utvist fra Norge i 2000. Da hadde han lurt til seg penger fra et titall kvinner, og ifølge seg selv forført flere hundre norske kvinner. Alt fra 50 år gamle frisører til 18 år gamle studenter lot seg sjarmere av den veltalende engelskmannen. Coombs elsker Norge, men han er blitt kastet ut av landet fire ganger. Drømmen hans er å bosette seg i Bergen.

— Norske kvinner er de vakreste i verden, og de aller vakreste kvinnene bor i Bergen. Derfor vil jeg også bo i Bergen. De britiske kvinnene er både stygge og vanskelige å ha med å gjøre, sa David Coombs til BT for ett år siden.

ETTERSØKT: Kvinnebedåreren David Coombs er ettersøkt i England. Nå er han kanskje på vei til Norge igjen.<p/> ARKIVFOTO: NINA RANGØY.