Det er TV2 som melder om slagsmålet i Kristiansand. Ifølge kanalen skal det ha vært opp mot 60 personer som deltok i slåssingen. Flere skal være skadet.

Slåsskjempene skal ha møttes på en bortgjemt fotballbane ved Vågsbygd videregående skole. Da bt.no snakket med politiet i Agder, hadde de ikke fått melding om slåssingen.

Både Brann og Start sliter med casuals-miljøer i tilknytning til sine klubber.

50 personer på liste

Politiet har til tider satt store ressurser inn på å kartlegge miljøet, og har laget en liste over nær 50 personer som er tilknyttet et voldelig fotballmiljø i Bergen.

BT kjenner til en rekke av navnene på politiets liste. Flere av dem er tidligere dømt for vold og kraftig bøtelagt for å ha vært med på fotballopptøyer. Men listen inneholder alt fra arbeidsledig ungdom, til familiefedre med godt betalte jobber.

Sloss med VIF-tilhengere

Politiet i Bergen samarbeider med kolleger blant annet i Oslo, og utveksler informasjon om de voldelige supportermiljøene.

I april barket VIF-casuals sammen med lokale slåsskjemper da VIF og Brann møttes på Stadion.

I juli møttes VIF-tilhengere og Brann-supportere i Mjøndalen for å slåss, før Branns kamp mot Strømsgodset. VIF skulle samme kveld spille borte mot Stabæk.

TATT: Her er en gjeng med casuals fra Bergen samlet sammen av politiet etter et slagsmål med VIF-supportere i juli.
PÅL ANDERSEN