Ifølge det TV-kanalen kaller for «sentrale kilder i AUF» skal Springsteen ha gitt positiv tilbakemelding på forespørselen fra Arbeiderpartiets ungdomsorganisasjon, men ingen endelig bekreftelse har foreløpig kommet.

Bruce Springsteen skal spille på Valle Hovin 21. juli mens han 23. og 24. juli skal spille i Bergen. Rent praktisk er det derfor ingenting i veien for at han kan opptre på Utøya den 22. juli neste år.

— Ingen avtale

AUF sier påsin side at det ikke finnes noen avtale med den amerikanske superstjernen. AUF avviser likevel ikke at det kan skje.

— Det er klart det er en ære hvis detstemmer at Springsteen er positiv til å spille for AUF. Men det er alt fortidlig å si noe om det, da vi ennå ikke har bestemt oss for hvilken form etarrangement på Utøya neste sommer skal ha, eller hvordan vi skal markere 22.juli neste år. Derfor er det ikke mulig nå å si noe om hvem som skal bidraeller ikke, sier AUF-leder Eskil Pedersen.

Praktisk mulig

— Vi skal ha en god prosess på detteinnad i AUF, og ha kontakt med støttegruppen. Det viktigste for oss er at detblir en god og verdig samling for medlemmene våre og alle andre berørte, sierPedersen.

Bruce Springsteen skal spille på ValleHovin 21. juli, mens han 23. og 24. juli skal spille i Bergen. Rent praktisk erdet derfor ingenting i veien for at han kan opptre på Utøya den 22. juli nesteår.