NTB

Kilder nær bandet sier til TV 2 at det er Briskeby som har fått det ærefulle oppdraget å rocke for Europas unge kongelige og brudeparets nærmeste venner. Valget kommer ikke som noen overraskelse, ettersom bandet er godt likt av både Mette-Marit og kronprins Haakon.

Ifølge Aftenposten skal også to DJ-er fra Oslo-klubben Jazid spille på festen, nemlig Jazid-sjef André Utvik og DJ Slowsupreme, alias Hans-Peter Lindstrøm. Jazid er ett av den musikkinteresserte kronprinsens favorittsteder i Oslo og de to vil garantert bringe solide doser funk, jazz og house til danseglade bryllupsgjester.

Dagen etter festen er plateselskapet dBut Records klar med en hyllest til brudeparet på CD, hvor Briskeby deltar med en ny miks av hiten "Propaganda".

I tillegg kommer Aggie Frost, Poor Rich Ones og Perculator med nytt materiale på platen, hvor også Jaga Jazzist, Pen Jakke og Palace of Pleasure deltar.

— Vi håper også å få overrakt et eksemplar til dem personlig. Jeg tror det er så mye bra musikk her at de bare er nødt til å ta den imot, sier en entusiastisk Gustav Nilsen i dBut Records.

Plateutgivelsen er godkjent av Slottet og overskuddet går til brudeparets humanitære fond.