– En ung mann med et våpen har truet til seg en svart BMW, sier operasjonsleder Jan Erik Kjelle i Nordmøre og Romsdal politidistrikt til NTB søndag kveld.

Tidligere søndag ble det hørt to skudd i boligen til en kjenning av politiet. Politiet har undersøkt denne leiligheten, men ingen personer var der da.

– Vi har fått melding fra våre om at en er skadd. Vet ikke noe om omstendighetene eller omfanget av skaden. Personen er pågrepet av politiet, sier operasjonsleder Sigvart Sivertsen i Nordmøre og Romsdal politidistrikt til VG Nett ved 23.30-tiden søndag kveld.

– Mannen har truet mange personer. Han har stanset biler og bedt om å få folks penger og biler. Til slutt fikk han tak i en bil, sier Kjelle.

Politiet har kalt ut alt tilgjengelig mannskap og samarbeider også med nærliggende politidistrikter. Politiet vet ikke hva slags våpen personen er i besittelse av.

Et vitne sier til VG Nett at en ung mann skal ha rettet et skytevåpen mot tilfeldige biler som kjørte forbi ham, men han skal ikke ha avfyrt skudd.

– Han stoppet en bil med et middelaldrende par og tvang dem ut. Plutselig så han ut til å ombestemme seg og stoppet en annen bil. Han tvang menneskene ut av bilen og kjørte av gårde, sier vitnet til VG Nett.