Bergenseren Arild Stensund (41) ble mandag ettermiddag meldt savnet av familien. Han ble sist sett lørdag da han forlot en fest i Oslo.

Stensund ble sist observert natt til lørdag da han forlot en fest ved Rådhusplassen i Oslo. Han skal så ha gått i retning Rosenkrantz' gate mot Tinghuset.

Reist til Oslo for å lete

— Flere av oss har reist fra Bergen til Oslo for å lete etter ham i dag. Vi er helt fortvilet og ønsker at alle tips som kan gjøre at vi finner vår kjære onkel, gis til politiet, forteller savnedes niese til Nettavisen.

Både familien og politiet har nå startet leting etter Stensund.

Sjekker overvåkningsvideoer

— Vi undersøker bredt. Vi arbeider med å gjennomgå overvåkingsvideoer fra området, og vi undersøker bruk av mobiltelefon og kredittkort, sier vaktleder ved Oslo politidistrikt, Jon Rune Lande, til Nettavisen.

Familien har mellom annet opprettet en gruppe på Facebook. Den heter Savnet!!! og du finner den her.

Arild Stensund hadde på seg lyseblå skjorte og mørk bukse da han forsvant.

Starter leteaksjon

— Familien er nå på møte med politiet. Over tusen mennesker har meldt sin interesse for å hjelpe til med å finne Arild på Facebook. Vi skal en stor leteaksjon i Oslo i kveld etter min onkel, sier Hanne Stensund, til bt.no tirsdag ettermiddag.

Hun forteller at Arild Stensund er født og oppvokst i Bergen. For fem-seks år siden flyttet han til Oslo. Han er ikke gift og har ikke barn. Arild Stensund er utdannet jurist.

Etterlyser 41-åringen

Politiet i Oslo sendte tirsdag ettermiddag ut en pressemelding der de etterlyser 41-åringen.

Her kommer det frem at Stensund sist ble sett da han forlot en fest i H.Heyerdahls gt. 1 i Oslo sentrum, lørdag 5. mai, ca. kl. 02.55.

Stensund snakkerbergensdialekt, og var synlig beruset da han forsvant, heter det i pressemeldingen fra politiet.

Han var iført lysblå,langermet skjorte, grålig dongeribukse og sorte sko da han forsvant.

Oslo politidistrikt vil gjerne ha opplysningerom Arild Stensund, og ber alle som vet noe, eller har sett noe om å ringeSavnetgruppen/Kriminalvakten på telefon 22669189.

SAVNET: Arild Stensund er meldt savnet i Oslo. Han ble sist sett klokken kvart på tre natt til lørdag.
Privat