Fortsatt står etterforskerne uten spor om hvor 17-åringen er blitt av.

I samarbeid med Kripos ønsker Tønsberg-politiet nå å kartlegge alle bevegelser i området Nøtterøy nord, fra Teie via Tønsberg sentrum mot Tolvsrød, mellom klokken 20 torsdag og klokken 8 fredag morgen.

— Vi vil registrere alt av informasjon og ber folk om å melde fra om egne og andres bevegelser, sier politiadvokat Jan Helge Palm i Tønsberg politidistrikt til NTB.

Samtidig fortsetter politiet nyttårsaften dør til dør-aksjonen i området hvor Hogsnes sist ble sett på Teie, mens rundt 100 letemannskaper fortsetter søket på land.

— Vi har ikke fått noen vesentlige nye spor, sier Palm.

Ingen pekepinn

Foreløpig har ikke politiet informasjon som kan gi noen pekepinn på hvorfor Hogsnes forsvant fra festen på Teie i 22.30-tiden forrige torsdag.

— Vi har avhørt de som var til stede på festen, men det var ingen konkrete foranledninger til forsvinningen. Han ga ikke tegn til noen om at han skulle gå, sier Palm.

Til tross for manglende motiv for forsvinningen, ønsker foreløpig ikke politiet å ha noen formening om hva som kan ha skjedd med Hogsnes.

— For oss er dette fortsatt en sak med en savnet person, vi ønsker ennå ikke å endre status på etterforskningen, sier Palm. (NTB)