— Jeg sto på fortauet og grein, forteller Kristoffer til sine redningsmenn i Fædrelandsvennen. Treåringen ble funnet av en ansatt i avisen, som ikke visste annen råd enn å ta ham med på jobben.

Desksjef Knut Øvregård satte i gang detektivarbeidet med å finne ut hvem som kunne ha satt igjen gutten, som ikke visste navnet på verken mamma, pappa eller barnehagen. Han fant etter hvert ut at gutten, som i mellomtiden hadde sjarmert staben i senk, het Kristoffer Fudge.

Ventet på far - Deretter søkte vi på nettet og ringte faren. Mens vi ventet på ham, fortalte Kristoffer at han hadde stått alene og grått, og at barnehagen hadde reist, sier Øvregård til sin egen avis. Etter 20 minutter kom en glad og rørt pappa og hentet sønnen.

Barnehagedirektør Nina Reinhardt i Kristiansand sier hun ser alvorlig på at det tok så lang tid før personalet oppdaget at gutten ikke var med dem lenger.

— Vi må bare være glade for at det gikk bra, sier Reinhardt. Hun sier bemanningen på turen var god nok, men tre voksne og ni barn.

Beklager Eieren av Nedre Slettheia Familiebarnehage, Tove Mac Connacher, beklager hendelsen sterkt.

— Vi ser at vi må endre rutinene våre. Vi er lei oss for det som er skjedd, og er takknemlige for at det heldigvis gikk godt denne gangen, sier Connacher.

Kristoffers mamma, Mariann Fudge, sier hun ikke er redd for å ha Kristoffer i den samme barnehagen etter dette.

— Han kommer til å fortsette i Nedre Slettheia Familiebarnehage. De har det så koselig der, sier hun.