En 32-årig kvinne som opprinnelig kommer fra Brasil, bodde i leiligheten. Hun ble identifisert lørdag kveld. Den uidentifiserte vil bli obdusert ved Rettsmedisinsk institutt.

Politiet arbeidet søndag formiddag fortsatt med å samle inn opplysninger om kvinnens omgangskrets med sikte på avhør, får NTB opplyst ved kriminalvakta i Oslo.

Ingen tredjeperson var til stede i leiligheten da skuddene ble fyrt av, ifølge politiet, som antar at det dreier seg om et sjalusidrap.

Politiet fant begge personene døde i leiligheten litt etter kl.19.00 lørdag kveld. To personer ble avhørt umiddelbart. Den ene av de avhørte er en nær venn av de omkomne. Vedkommende har nøkkel til leiligheten i Odins gate, og kom til leiligheten litt før klokken 19 lørdag kveld. Vedkommende fattet mistanke om at noe var galt og tilkalte en nabo da det ikke lyktes å åpne døren som var låst med sikkerhetslås fra innsiden. Naboen som ble tilkalt ble også avhørt av politiet lørdag kveld.

Politiet sperret umiddelbart av et kvartal ved Odins gate da de kom til åstedet, og bevæpnet politi tok seg inn i leiligheten.

NTB