Anundsen (Frp) har tidligere ikke vært fornøyd med svarene Regjeringen har gitt etter terrorangrepene, og krevd at den svarer på en rekke spørsmål før 22.juli-kommisjonen kommer med sin rapportm skriver Aftenposten.no.

Under 22. juli-komiteens høring på Stortinget i dag stilte han spesielt spørsmål ved tiden det tok fra bomben gikk av til politiet anmodet bistand fra HV-02. — Det tok 7 timer og 26 minutter før politiet sendte sin anmodning, mens forsvarssjefen bekreftet under høringen at de kunne ha vært på plass 2-4 etter anmodning, sa Anundsen.

— Det sier meg at terskelen for anmodning fra politiets side kan være for høy, fortsatte Anundsen.

For øvrig mente Anundsen at forsvarssjefen og forsvarsministeren ga gode svar på spørsmålene som ble stilt under høringen.

— Vi fikk stilt de spørsmålene vi ønsket, og spesielt forsvarssjefen svarte tydelig og godt, sier Andundsen til Aftenposten.no.

Venstres Trine Skei Grande skulle gjerne stilt enda flere spørsmål.

— Vi får ikke stille alle de spørsmålene vi ønsker. Men jeg synes vi fikk avslørt at samhandlingen mellom politiet og militæret ikke er så god som vi ønsker, og så god som stortingsvedtak tidligere har sagt det skal være, sier Venstre-leder Trine Skei Grande til Aftenposten.no etter at forsvarsministeren og forsvarssjefen har svart på spørsmål under høringen.