Det var ikke bare samfunnsstøtter, moskéledere, politikere og næringslivstopper blant de utvalgte gjestene, skriver Dagbladet.

Da politiet sjekket hvem som hadde fått billetter til møtet med president Pervez Musharraf fikk de seg en overraskelse. Sammen med de mer prominente gjestene dukket også gamle kjenninger av politiet opp. Folk politiet kjenner fra Young Guns og A-gjengen hygget seg i det fornemme selskapet. Samtlige av de om lag 1.000 gjestene på Oslo Plaza var spesielt invitert av Den Pakistanske Ambassade i Oslo.

34 år gamle Mudsir Ali blir fortsatt sett på av politiet som en av lederne i A-gjengen, men hevder overfor Dagbladet at han er ute av det kriminelle miljøet.

– Jeg er ikke dømt for noe kriminelt på ti år, sier han.

Han forstår likevel at norsk politi reagerte på at han var blant gjestene. 34-åringen bekrefter overfor Dagbladet at han ikke var den eneste med tung kriminell bakgrunn som var på møtet,

– Det var fire-fem av oss.

Politiinspektør Johan Fredriksen i Oslo politidistrikt, som hadde ansvaret for sikkerheten rundt presidenten under norgesbesøket, sier at de hadde full oversikt over gjestene.

– Vi var bevisst på hvem som var i salen, sier han til avisen.