– Det er funn på åstedet som har ført til at politiet har innledet en drapsetterforskning, opplyser politiinspektør Terje Kristiansen ved Oslo politidistrikt til NTB. På dette tidlige stadiet av etterforskningen har politiet ingen mistenkte i saken.

Den avdøde er identifisert som 41 år gamle Mona Berg. Hun ble funnet død i sin leilighet i Sigurd Lies gate på Torshov da politiet fikk henvendelse fra en kommunalt ansatt etter at Berg ikke dukket opp til en avtale. Politipatruljen som ble sendt til stedet, oppdaget den døde kvinnen.

Politiet venter å få inn den foreløpige obduksjonsrapporten i løpet av tirsdag, men starter allerede tirsdag ettermiddag en rundspørring i området.

– Vi har i forståelse med avdødes pårørende valgt å gå ut med navn og bilde av avdøde i håp om at det skal gi mulighet til å få mer informasjon fra dem som måtte kjenne vedkommende, sier Kristiansen.

Han oppfordrer alle som kan sitte inne med opplysninger om avdødes bevegelser, bekjentskapskrets og lignende om å kontakte politiet.

– De opplysninger vi har så langt, tyder på at Berg sist ble sett i live på dagtid lørdag. Foreløpig anslått dødstidspunkt er fra lørdag til søndag, opplyser han.