40-åringen skal ha blitt pågrepet søndag like etter at politiet hadde funnet liket.

Politiavdelingssjef Finn Abrahamsen ved Oslo politidistrikt bekrefter overfor VG at mannen er siktet i forbindelse med likfunnet, og at han søndag ble forsøkt avhørt.

— Likfunnet er høyst mistenkelig, men vi kan foreløpig ikke fastslå noe som helst om hva som er skjedd, sier Abrahamsen.

Mye tyder ifølge Aftenposten på at likfunnet kan settes i sammenheng med en 47 år gammel mann som har vært savnet i tre uker. Mannen skal ha tilknytning til narkotikamiljøet i Oslo.

Likfunnet søndag ble gjort i et skogområde like ved riksvei 120 i Ytre Enebakk, sør for Kirkebygda. Ifølge politiet har den døde trolig ligget på åstedet "noen uker".

Kriminalteknikere undersøkte natt til mandag stedet der mannen ble funnet, mens personell fra Enebakk lensmannskontor holdt vakt.

Rett før påske ble 47-åringen og to andre menn siktet i forbindelse med en påstått kidnapping av en 34 år gammel mann. VG skriver at alle tre ble løslatt fredag 6. april, etter at politiet hadde funnet 34-åringen. Dagen etter forsvant 47-åringen.

(NTB)