En prissammenlikning Stavanger Aftenblad har gjort, viser at en innbygger i Kristinehamn kutter utgiftene sine til dagligvarer med 25 prosent ved å handle på Lidl i stedet for på Maxi Ica Stormarknad. Sammenlikningen omfatter 27 forskjellige produkter — først og fremst matvarer. De fleste varene har noen få kroner lavere pris, men noen varer er mye billigere hos Lidl enn på Maxi.

Mange av varene Lidl selger, er hittil ukjente merker i det skandinaviske markedet. Melken heter Milbona og er importert fra Tyskland. Colaen heter Freeway. Den tyske kjeden foretrekker så langt som mulig egne varemerker.

Lidls butikk i Kristinehamn tilbyr stort sett ett merke av hver vare den selger. Utvalget av frukt og grønnsaker er vesentlig større enn i mange norske lavprisbutikker. Det innbefatter blant annet mango og fersk rosenkål - varer man ofte ikke får i en norsk lavprisforretning.

En del dagligvarer som er relativt vanlige både i Norge og i Sverige, mangler imidlertid hos Lidl i Kristinehamn. Skummet melk er for eksempel ikke i sortimentet.