Lensmannen på Karmøy har satt i gang etterforskning etter at Sigurd Karstensen Vedøy (25) ble meldt savnet onsdag kveld.

— Vi har ingen indikasjoner på hvor han kan være, og undersøker nå om noen har sett ham etter klokken 23 tirsdag kveld, som er hittil siste observasjon, sier lensmann Hallstein Trælhaug ved Karmøy lensmannskontor melder VG Nett.

Han sier at politiet holder alle muligheter åpne når det gjelder hva som har skjedd med Vedøy.

Sist sett av faren

Den 25 år gamle Karmøy-mannen Sigurd Karstensen Vedøy ble sist sett av faren sin klokka 23 1. januar i år. Siden da er det ikke gjort observasjoner av mannen som politiet kjenner til.

Ett døgn etter at de sist snakket med ham, meldte foreldrene ham savnet. Det er også familien som har bedt om at navn og bilde av sønnen blir offentliggjort.

25-åringen bor i egen leilighet i samme hus som besteforeldrene, mens foreldrene hans bor i et hus noen hundre meter unna. Han har ikke vært hjemme i leiligheten siden forsvinningen.

Blå Renault

Vedøy kjører en blå Renault 19 med registreringsnummer PN 84161. Bilen er også savnet.

Politiet diskuterer nå hva de skal gjøre videre i saken.

Sigurd Karstensen Vedøy er fra samme kommune som den 17 år gamle Bjarne Eide som er savnet etter en fest på Torvestad natt til 18. juni i 2000. Eide er ikke funnet, skriver Stavanger Aftenblad.