Politiet fikk melding om innbruddet klokka 2.50 natt til lørdag. Tyvene kjørte en hvit Opel Kadett gjennom døren til Winge Våpen og stakk deretter av med våpnene, opplyser vaktsjef Kay Wammer ved Moss politidistrikt til NTB.

— Alle våpnene var konkurransevåpen av forskjellige merker, med varierende kaliber. Tyvene har fått med seg alt fra 9 mm-ere til kaliber 44 Magnum, sier Lars Winge, daglig leder av Winge Våpen til Dagbladet.no.

Alle de 21 våpnene var merket og registrert. Politiet kan derfor trolig spore dem tilbake til butikken dersom de kommer over disse våpnene.

Lars Winge tror innbruddet må ha foregått raskt, for tyvene har latt mange våpen ligge igjen i butikken. Tyvene har trolig heller ikke fått med seg noe ammunisjon.

Politiet sier de har en del spor og opplysninger i saken, men de etterlyser ingen personer i forbindelse med innbruddet. De er interessert i opplysninger om den hvite Opel Kadett personbilen som ble stjålet fredag i Moss. Fem-seks polititjenestemenn arbeider med saken.

NTB