Og det er ikke småtrommer det slås på. De italienske bankfolkene skal i tillegg til det faglige seminaret som foregår lørdag, ha middagsfest i et gigantisk partytelt i Holmenkollen. Åtte seilskuter er innleid til fjordcruise, og i Oslo Spektrum blir det galla og konsert, samt cocktailparty i Oslo Rådhus.

Hele herligheten med reise skal komme på den nette sum av 24 millioner kroner.

– Vi kommer til å legge igjen mye penger i Oslo. Det er helt sikkert, sier informasjonssjef for UniCredit Bank, Renato Vichi, til Dagbladet.

UniCredit har filialer i 19 europeiske land og er den største banken i Italia med over 140.000 ansatte. Det er ledere på topp og mellomnivå som kommer til Oslo.

Det er chartret ti fly, mens toppledelsen i banken blir fløyet inn med privatjet. I tillegg er det leid 36 busser som skal frakte forsamlingen rundt i Osloområdet..

Oslo og EuroDisney i Paris som sto igjen som de to heteste vertskandidatene. Det skal ha vært kort vei og lett framkommelighet til de ulike arrangementsstedene som til slutt avgjorde det hele i Oslos favør.

– Vi håper dette kan være med på å sette Oslo på kartet for framtidige bedriftskonferanser, sier Sverre Gaasrud som er ansvarlig for arrangementet.