17-åringen ble funnet ved 11-tiden i dag av letemannskaper fra Røde Kors. Gutten hadde da vært savnet siden natt til lørdag, da han ble observert i Sogndal sentrum.

- Den avdøde ble oppdaget av et undervannskamera på om lag én meters dyp, sier vaktsjef Johan Johannesen ved Sogndal politistasjon til NTB. Politiet i Sogndal prioriterer saken høyt.

Lensmann Arne Johannessen i Sogndal sier til NTB at politiet holder alle muligheter åpne i denne saken, også den at det har skjedd noe kriminelt.

- Det er situasjonen slik vi har fått beskrevet at den var i Sogndal sentrum om lag klokken 23 fredag kveld som gjør at vi frykter at det kan ha skjedd noe kriminelt, sier Johannessen.

Vitner har fortalt politiet at Arve Beheim Karlsen da løp nedover langs Sogndalselva med to-tre personer etter seg. - Forut for dette har en eller to personer truet ham. Denne truingen var rasistisk betont, sier lensmannen. Etter dette tidspunktet har ikke politiet noen observasjoner av 17-åringen, som var av indisk opprinnelse.