— Hendelsen skjedde utenfor NSB på Nylende i Skien. En 26-åring fra Skien fikk kraftig juling av det som blir beskrevet som torpedoer. Han ble sluppet løs fra bilen etter en kort kjøretur, opplyser operasjonsleder Vidar Aaltvedt i Telemark politidistrikt.

26-åringen fikk behandling av ambulansepersonell på stedet. Han er forslått og har hevelser i ansiktet. Mannen er kjent av politiet fra tidligere og beskrives som «lite meddelsom». Ifølge Aaltvedt styrker 26-åringens oppførsel deres teorier om at saken dreier seg om et oppgjør blant kriminelle.

Vitner har beskrevet hendelsen som heftig og dramatisk. To vitner har forklart at gjerningsmennene hadde skytevåpen. Politiet har i hele natt lett etter fem-seks personer kjørende i en mørk BMW. Også de omkringliggende politidistriktene er varslet om saken, men ingen er pågrepet. Politiet har heller ingen konkrete mistenkte.

— Vi er usikker på hvor mange personer det dreier seg om, fordi forklaringene spriker. Noen har sagt fem-seks personer, men det går jo ikke opp hvis det bare er én bil, sier Aaltvedt.

Politiet fikk melding om hendelsen like før klokken 01.