-Han var oppsatt på å drepe, har Veronica Andreassen forklart i avhør. Hun er siktet etter drapet på Benjamin Hermansen (15).

Den 17 år gamle Veronica Andreassen som nå er varetektsfengslet etter drapet, var redd Joe Erling Jahr og anså ham som farlig. Likevel ble hun med ham og Ole Nicolai Kvisler (21) ut på kjøretur. Hun har fortalt at Jahr var en person som var oppsatt på å drepe. På kjøreturen skulle de tre "fike opp" noen som Kvisler hadde fått juling av tidligere, forteller Kvislers forsvarer, advokat Geir Lippestad. Han vil ikke kommentere om Benjamin Hermansen var blant disse.

Kvisler har i avhør også fortalt at han ønsket "å blåse ut sin frustrasjon" fordi han hadde fått beskjed om at de skulle kastes ut av leiligheten.

Kvelden endte med at 15 år gamle Benjamin Hermansen ble stukket i hjel med kniv på Holmlia. Seks personer er siktet i saken.Glad for kjennelsen: Forsvarerne til fire av de fem siktede etter Holmlia-drapet, fra venstre advokat Marte Svarstad Brodtkorp, advokatfullmektig Sven Ivar Sanstøl, advokat Tor Kjærvik og advokat Geir Lippestad. (Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX){nl}Aktor, politiinspektør Mette Haldorsen, står på at de fem siktede etter Holmlia-drapet planla å drepe noen. (Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX){nl}NTB