– Jeg vet at dette ikke blir det siste spørsmålet jeg får om å navngi andre, men jeg har tatt et standpunkt. Jeg vil bli ferdig med hele det miljøet og alt jeg har gjort før, sa Ridvan Halimi da aktor Tor Christian Carlsen i Gulating lagmannsrett nok en gang forsøkte å få Halimi til å fortelle hvem som satt i de andre bilene etter Nokas-ranet 5. april 2004.

– Jeg regner med at du vet hvordan det er. Selv om man avtjener sin straff i fengselet, så er man ikke ferdig med de menneskene i den verdenen. Jeg ønsker derfor ikke å gå inn på verken de som sitter her, eller de som ikke sitter her, sa Halimi.

Den eneste Halimi har nevnt direkte i forbindelse med ranet, er David Toska.

– Jeg hadde utrolig mye kontakt med David etter at William Ellingsen døde, sa Halimi i Gulating lagmannsrett mandag.

Han har også indirekte fortalt at han så Kjell A. Schumann, Lars-Erik Andersen og Johnny Thendrup i Stavanger, noe som ikke er kontroversielt i og med at disse tre allerede har erkjent straffskyld for å ha deltatt under Nokas-ranet.

Han fortalte at han ble overrasket over Nokas-ranets omfang.

– Jeg skulle ønske noen av oss stoppet og spurte hva vi egentlig drev med. Jeg ble satt ut både av antall skytevåpen og antall mennesker, sa Halimi i Gulating lagmannsrett mandag.