Han sier at konklusjonen i rapporten er at det ikke kan fastsettes verken hva som forårsaket Gry Hoseins død eller når hun døde.

Ifølge Dagbladet skal obdusentene ha funnet tegn på at Gry ble kvalt.

Granmo ønsker ikke å kommentere opplysningene om bloduttredelser på halsen nærmere.

— Liket hadde blåmerker og litt av hvert, men foreløpig sier den ikke noe om hvor dette kommer fra, sier Granmo til VG Nett.

Ingen åpenbar forbindelse Granmo fikk rapporten fra politiet klokken 11.30 torsdag.

— Så langt viser rapporten at man ikke kan utpeke Grys ektemann som drapsmann og at det ikke er noen åpenbar forbindelse mellom liket av Gry Hosein og Gamal, sier Granmo til NTB.

Forsvareren kommer til å ta konklusjonene i rapporten med som et moment i sin påkjæring til lagmannsretten i spørsmålet om fortsatt varetektsfengsling av Gamal Hosein. Han regner imidlertid med at opplysningene i rapporten verken vil styrke eller svekke hans klients sak.

Varetekt - Når det gjelder spørsmålet om fortsatt varetekt, har jeg ikke noe håp om at disse opplysningene vil føre til at lagmannsretten løslater Hosein. Men opplysningene er i seg selv interessante, men en skal huske på at dette bare dreier seg om en foreløpig obduksjonsrapport. Rettsmedisinerne er ennå ikke ferdig med sitt arbeid, sier Granmo.

I Skien og Porsgrunn forhørsrett fikk Gamal Hosein onsdag en kjennelse på fire nye uker med varetekt. Denne vil bli påkjært til Agder lagmannsrett. En kjennelse der ventes trolig først fredag. Les også: - Gry Hosein ble kvalt