— Det vitner om mangel på dømmekraft når de kommer trekkende med en person som ble kastet for bare fire måneder siden. Dette betyr en ny nedbrytende runde for selskapet. Det burde valgkomiteen ha skjønt, sier han.

Hordalands tidligere distriktsstyreleder, Knut Miland, var innledningsvis på Gunnar Knutsens side ved forrige valg. Da opptrådte han på tvers av et klart flertall i sitt eget distriktsstyre.

— Denne gangen står et samlet distriktsstyre på Lars Hellandsjøs side, forsikrer Sletvik, som ble valgt til ny leder i Hordaland for en drøy måned siden.

Per-Ove Sletvik synes Hellandsjø har frontet selskapet på en god måte.

— Han har skapt ro i rekkene, og bidratt til å gjenreise tilliten. Jeg finner knapt ord for det som nå skjer. Jeg tror ikke valgkomiteen ser rekkevidden av det de gjør ved å vrake Hellandsjø. Dette kan bli svært ødeleggende for oss, sier Sletvik.

Han synes også at Gunnar Knutsen burde ha stukket fingeren i jorden.

— Jeg synes det er rart han har sagt ja til å stille til valg, ut fra det forrige styrets skjebne. Knutsen var ellers en av dem som bidro til å skape steile fronter i selskapet. Vi har null tillit til ham, sier distriktsstyrelederen i Hordaland.