Broen mellom Haakon VIIs gate og Ikea i Trondheim kollapset rundt 14.30-tiden onsdag ettermiddag.

I sekundene før ulykken, var Tonje Frengen på jobb i kantinen i andre etasje på Nardo bil — som ligger ti-tyve meter fra broen.

— Jeg hørte et smell. Det var veldig tydelig. Så begynte det å klirre i glassene, sier hun til adressa.no.

Hang bra broen

Frengen løp ut fra kantinen. Hun tenkte umiddelbart at en bil hadde kollidert utenfor. Da så hun at broen utenfor bygget hadde kollapset. Så la hun merke til en mann i selvlysende klær.

— Det første jeg la merke til, var at broen var formet som en U. Og midt i U-en hang det en mann kledd i gult. Han hang over det som var rast ned - to-tre meter over bakken, sier Frengen.

Mannen forsøkte å klatre opp igjen. Kort tid etter begynte det å komme utrykningskjøretøy til stedet. En ambulanse var på plass etter noen minutter. Så landet luftambulansen.

— Det gikk veldig fort, sier hun.

Skal sitte fastklemt

Frengen ble stående å se på ulykkesstedet. Hun la merke til at det var flere personer som lot til å være alvorlig skadd.

Så langt har politiets innsatsleder Anders Bang Danielsen bekreftet at seks personer er fraktet til St. Olavs Hospital med skader av varierende alvorlighet.

Bro kollapset ved Ikea i TrondheimI 15.30-tiden jobbet flere gravemaskiner, politi og brannvesen på spreng med å få fjernet stålrør, betongbiter og treverk fra veibanen under broen. Vitner skal ha fortalt at det var en bil under broen da den raste sammen.

Minst én person skal sitte fastklemt, mens åtte er fraktet til sykehus allerede.