Trøim er John Fredriksens høyre hånd. Under et uvanlig åpenhjertig foredrag foran 400 tilhørere på Skagen-fondenes nyttårskonferanse i Oslo torsdag, fortalte han om sitt privatliv.

– Nå har jeg fått meg venninne, sa Trøim til de frammøtte på Radisson SAS Plaza Hotel i Oslo, og bekreftet for første gang forholdet til den ti år yngre kosmetikkdronningen Celina Midelfart.

I november slo han fast overfor Se og Hør at de to hadde funnet tonen, men fram til torsdag hadde ingen av dem kommentert forholdet.

Mektigst

Til VG bekrefter finansmannen at det er Celina som er denne venninnen han fortalte om under foredraget torsdag.

Paret er et av landets rikeste og mektigste i norsk næringsliv.

Trøim styrer i samarbeid med Fredriksen et forretningsimperium med en verdi på rundt 100 milliarder kroner innen shipping, oljeboring og fisk.

Midelfart-familien er største aksjonær i det børsnoterte helse— og velværeproduktselskapet Midelfart Sonesson. Celina Midelfart arvet kosmetikkformuen av sin far Finn Erik Midelfart i 1995 da hun var 23 år gammel.

De siste ti årene har hun hatt forhold til hotellkonge Petter Stordalen, fiskeren Kjell Inge Røkke, Rema-arving Ole Robert Reitan og den amerikanske milliardæren Donald Trump.

Trøim har tidligere vært gift med Merete Haugli, som har vært i politiet og nå jobber i finansnæringen. (©NTB)

SCANPIX
SCANPIX