– Gjennom historien har vi klart å bekjempe totalitære ideer som nazismen og senere kommunismen. Som liberalist vil jeg alltid kjempe mot slike ideer og bevegelser. Radikal islam er en mørk og skummel ideologi, og bekjempelsen av den er vår tids viktigste kamp, sier Jensen til Klassekampen.

Hun beskylder meningsmotstandere i andre partier for å løpe rett i skyttergravene når Frp tar opp disse spørsmålene.

Les også Sjur Holsens kommentar: Julaften hver dag!

– Det er mest sannsynlig et uttrykk for at de ikke vet hva som skjer i samfunnet rundt dem. De lukker øynene og forsøker å fremstå som tolerante og liberale, mens de i virkeligheten er dypt intolerante, sier Jensen. Hun forklarer argumentet med at meningsmotstanderne hennes, uansett hvor velmenende de skulle være, overser at det foregår overgrep mot enkeltpersoner i Norge. Kvinnebevegelsen er blant de verste, mener Jensen.

Hun hevder å ha blitt kontaktet av «svært mange med minoritetsbakgrunn» den siste tiden.

– Dette er folk som er i Norge fordi de har flyktet fra totalitære og undertrykkende regimer. Det de forteller til meg er at de er livredde for at de totalitære kreftene kommer etter dem. Jeg opplever at debatten er langt bedre og mer utstrakt i minoritetsmiljøene enn i det politiske miljøet, sier Jensen.

Hva mener du om Siv Jensens utspill? Si din mening her.

SCANPIX