• Jeg har ikke gjort noe for å skade Frp. Og det er ikke meg som har gjort den tredje saken offentlig kjent, sier Vidar Kleppe.

GUNNAR WIEDERSTRØMPartiformann Carl I. Hagens rasende angrep på Vidar Kleppe under dagens landsstyremøte i Frp på Gardermoen har såret partiets store mann på Sørlandet. — Påstandene om at jeg står bak dette er ren fantasi. Den såkalte tredje saken var kjent fra før. Både Dagbladet og VG hadde omtalt den. Også Rustøen og advokaten hennes hadde fortalt om en tredje sak. Jeg har ikke blåst den saken. Når jeg får spørsmål fra VG om der er en tredje sak, kan ikke jeg lyve om det, sier Kleppe.

— Jeg godtar ikke at jeg blir stående igjen som Svarte-Per, legger han til.

— Hagen sier du var gjort dette for å ramme partiet, hvordan opplever du det?- Jeg synes det er en sårende påstand. Jeg er ikke ute etter å kuppe partiet. Jeg vil partiets beste. Jeg har ren samvittighet og har gjort alt i beste mening.

— Men når Hagen peker deg ut som en som vil skade partiet, hvordan påvirker det ditt forhold til partiet?- Jeg er med i Norges beste parti, med Norges beste politikk. Jeg har ikke tenkt å forlate partiet.

— Når dette partiets fremste tillitsvalgte går ut og uttrykker mistillit til deg, er det ikke da naturlig for deg å vurdere din situasjon i partiet?- Jeg vet ikke om at Hagen har mistillit til meg. Du må spørre Hagen om han har mistillit til meg. Det er tragisk at det er jeg som er i fokus. Det er ikke jeg som har stelt i stand disse hendelsene.

— Oppfatter du at Hagen ønsker deg ut av partiet?- Det må du ta opp med Hagen.

— Har ikke Hagen forstått noe når han anklager deg for å bruke denne saken for å skade partiet?- Hva Hagen forstår, må han svare for selv, sier Vidar Kleppe.