HARRY TILLERFrogner

Våpenstad siktet til det som skjedde på slutten av onsdagens rettsforhandlinger, da en rettsbetjent segnet om i retten på grunn av en hjerneblødning.

Da dette skjedde var det en del fotografer som sto utenfor salen som åpent døren og løp inn.

«Mangler medmenneskelighet» — En person som ligger der i dødsangst opplever at fotografer stormer inn og fyrer av blitz. Det er helt utrolig, jeg vil gå så langt som å si at disse personene må ha mangelfullt utviklede sjelsevner, tordnet Våpenstad.

— Det som provoserer meg mest er mangelen på medmenneskelighet som disse fotografene viste. Jeg vil gjerne ha navn og nummer på dem som gjorde det, og jeg håper de har ryggrad nok til å fortelle retten dette i en pause.

Vurderer fotografnekt Våpenstad sa at dersom dette skjedde under en liknende situasjon igjen, vil han bli nødt til å nekte fotografer adgang til rettssalen.

Sjette dag av Orderud-saken har nå begynt. Veronica Orderud svarer nå på spørsmål fra Kristin Kirkemo Haukelands forsvarer, advokat Tor Kjærvik. Etter at dette er ferdig skal aktoratet starte på sine spørsmål til Kristin Kirkemo Haukeland.

TORDNET I RETTEN: - Det som provoserer meg mest er mangelen på medmenneskelighet som disse fotografene viste. Jeg vil gjerne ha navn og nummer på dem som gjorde det, og jeg håper de har ryggrad nok til å fortelle retten dette i en pause, sa sorenskriver Trond Våpenstad. (ARKIVFOTO)