Den omkomne på Aksla ble funnet like ved den populære restauranten Fjellstua. — Vi merket ingenting, sier innehaveren.

Det var ingen spesielle arrangementer på Fjellstua onsdag, da Anja Weløy Aarseth (21) forsvant, men restauranten holdt åpen som vanlig. Lørdag ble en død kvinne funnet bare noen få hundre meter fra Fjellstua, som er en av Ålesunds største turistattraksjoner.

Stengte kl 20

— Det er helt tragisk det som har skjedd, og det er forferdelig når det kommer så tett på. For dem som var på jobb denne kvelden, er det en stor belastning, sier daglig leder Helge Jan Farstad.

Onsdag var været fint i Ålesund, og det var mange joggere og turgåere på byfjellet. Politiet tror Aarseth parkerte bilen og la ut på joggetur en gang mellom klokken 19.00 og 19.40. Fjellstua stengte klokken 20.00

— Alle preget

— Det er ingen her som har merket noe unormalt. Slike ting er noe man bare leser om i avisene. Når det plutselig skjer noe slikt rett utenfor døren, er det fryktelig ubehagelig. Vi er alle preget av det, sier Farstad.

Fjellstua har måttet holde stengt søndag, mens Kripos gjør sine undersøkelser på funnstedet. Et planlagt arrangement har blitt flyttet til et annet lokale i sentrum. Innehaveren håper å kunne åpne igjen mandag.

Politiet har foreløpig ikke kunnet svare på hvor lang tid de tekniske undersøkelsene på funnstedet vil ta.