Onsdag formiddag klokken 09.56 mottok Nord-Trøndelag politidistrikt melding om at en person var funnet hardt skadd i sin leilighet ved Namsos bo— og servicesenter ca. klokken 09.50. — Vi etterforsker en sak i Namsos der en person er alvorlig skadd. Politiet har satt igang full etterforskning, sier jourhavende jurist ved Nord-Trøndelag politidistrikt, Theo Dretvik til adressa.no.

Befinner seg i bygget

Personen som er knivstukket er sendt til Sykehuset Namsos og lå rundt klokken 10.30 på operasjonsbordet.

Ifølge Namdalsavisa er det nå sju politimenn, som har bevæpnet seg og leter etter det som skal være gjerningsmannen. De skal få bistand fra Steinkjer i løpet av dagen.

De jakter på en ukjent gjerningsmann, men ifølge politiets innsatsleder på stedet er politiet ganske sikker på at gjerningspersonen befinner seg i bygget. De vet bare ikke hvor.

Alle tilgjengelige ressurser settes inn for å pågripe gjerningspersonen. Politiet har satt inn en hundeekvipasje i søket, skriver Nord-Trøndelag politidistrikt i en pressemelding.

Kriminalteknikere på stedet

Ifølge en adressa.no-tipser på stedet, skal det nå ha ankommet kriminalteknikere fra politiet for å gjennomføre undersøkelser.

En buss har også kommet for å evakuere de andre beboerne. Politiet har sperret av stedet.

Politiet vil avholde en pressekonferanse om saken kl. 13.00 i politihuset i Namsos.