– Hva betyr «Seven Days of Blashyrkh»?

– Blashyrkh er vår demonverden. Vårt konsept av helvete, den kalde delen. Venom gjorde en syvdagers tur i 1984 som de kalte «Seven Days of Hell». Da tenkte vi at vi kunne jo gjøre «Seven Days of Blashyrkh».

– Så langt har dere spilt i Oslo, Frankrike, Finland, USA og Slovenia. Hvordan har det gått?

– Det har gått j. bra. Har et j... bra crew og fenomenal manager. Hadde litt tekniske problemer på Inferno, men siden har det gått j... bra. Og responsen er god. Folk har ventet på oss, det er j... fett. I USA spilte vi utsolgte konserter i New York og Hollywood.

– Hva er høydepunktet så langt?

– Vet ikke... Det var j... bra forrige helg på Metal Camp i Slovenia. Der var publikum helt vilt. Det var tydeligvis våre fans, de skrek «Immortal!» mellom låtene til de andre bandene. Cradle of Filth gikk av scenen fordi publikum skrek etter Immortal. De spilte et par låter og gikk av scenen i forbannelse. Det er noe av det morsomste jeg har sett!

– Og på lørdag avslutter dere turneen foran 50-60.000 mennesker på hovedscenen til den tyske festivalen Wacken...

– Ja, vi hadde lyst til å filme en livedokumentasjon av bandet. Wacken ga oss en god deal, slik at vi kan lage en skikkelig produksjon. Men vi får ikke spilt alle låtene, så vi tenkte å filme tre låter på Hole in the Sky og ha det som en bonus på DVD-en.

– Sceneshowet da, er det stadig tettpakket med flammer, fyrverkeri og sminke?

– Ja, det er «Immortal møter Venom». På Wacken blir det ekstra mye, da skal vi få Venom til å se ut som smågutter. We shall destroy Wacken!

– Så er det hjem til Hole in the Sky og den første bergenskonserten på syv år. Hva med en ny plate, da?

– Vi har ikke fått øvd så mye, men Demonaz har gått i gang med å skrive tekster og jeg har masse riff og arrangementer. Etter Wacken får vi oss et lokale hvor vi kan øve på dagtid. Tanken er å slippe album til våren, men vi tar den tid vi trenger. Vi koser oss nå. Det er viktig å få en skikkelig avslutning på denne æraen, en livedokumentar på de siste 17 årene, før vi begynner på den neste.