• PÅ FLESLAND: «Ikke så ofte du treffe på så stiore kjendiser i Bergen! Slo av ein hyggelig prat om Top Gear, den nye Ferrarien med selveste Jeremy Clarkson», skriver Sturla Johannesen på sin Facebook-profil.

    FOTO: STURLA JOHANNESEN

Top Gear-stjerne på Flesland

Her er Jeremy Clarkson i avgangshallen på Bergen lufthavn Flesland fredag kveld.

Sturla Johanessen regnet ikke med å treffe Top Gear-stjernen i Bergen fredag kveld.

Takket på Twitter

- Jeg fikk snakket så vidt med ham, sa jeg var en stor fan, men jeg er usikker på hva han gjorde i Bergen. Top Gear-crewet var også med. Det så ut som om de hadde vært her og filmet, sier han.

Tips om saken? Send SMS til
2211 eller mail til 2211@bt.no

Ifølge Johannesen hadde de britiske bil-og motorjournalistene eget chatret fly som ventet på dem. bt.no har vært i kontakt med Avinor, som ikke kjente til dette.

I en Twitter-melding fredag kveld skriver Clarkson at «dette er den beste måten å ankomme Norge» og legger ved et bilde som trolig er fra et marinefartøy.

Under meldingen skriver Jay Burgess, trolig i den britiske marinen, at han hadde Jeremy Clarkson med til Norge i dag mens han filmet. «Må si det så ut som om han likte det», heter det videre i twittermeldingen hans.

Clarkson takket for at Burgess passet på og skrev videre at skipet var flott.

Utfra meldingene ser det ut som om Clarkson har vært om bord i en dag.

Marineskip til Bergen

Marinefartøyet HMS «Richmond» ankom Bergen ved 15-tiden fredag, ifølge havnevakten, men det er usikkert om Clarkson var om bord her.

MOT BERGEN: Dette britiske marineskipet passerte under Askøybroen fredag ettermiddag mot Bergen, muligens med Top Gears Jeremy Clarkson om bord.
Havnevakten i Bergen kjenner ikke til det. bt.no har vært i kontakt med skipets agent, som heller ikke kunne bekrefte hvorvidt Top Gear-temaet var med.

BBC-profilen Clarkson er verdensstjerne og har mer enn 1,2 millioner følgere på Twitter.

Top Gear har tidligere vært flere ganger og filmet i Norge.

Vet du hva Top Gear-gjengen jobber med i Norge? Ta gjerne kontakt på sms/mms 2211 eller e-post 2211@bt.no!

Kommentarfeltet støtter ikke IE8. Vennligst oppgrader eller bruk en annnen nettleser.

Velkommen til debatt i Bergens Tidende. Vi setter pris på sterke meninger. I våre kommentarfelt er det høyt under taket, men vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis respekt for andre debattanters meninger, etnisitet, religion og legning. Husk at mange leser dine ytringer her på bt.no. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå. Du må skrive under fullt navn.

Vennlig hilsen Gard Steiro, sjefredaktør.

Siste fra Kultur