Sturla Johanessen regnet ikke med å treffe Top Gear-stjernen i Bergen fredag kveld.

Takket på Twitter

— Jeg fikk snakket så vidt med ham, sa jeg var en stor fan, men jeg er usikker på hva han gjorde i Bergen. Top Gear-crewet var også med. Det så ut som om de hadde vært her og filmet, sier han.

_Tips om saken? Send SMS til

2211 eller mail til 2211@bt.no_

Ifølge Johannesen hadde de britiske bil-og motorjournalistene eget chatret fly som ventet på dem. bt.no har vært i kontakt med Avinor, som ikke kjente til dette.

I en Twitter-melding fredag kveld skriver Clarkson at «dette er den beste måten å ankomme Norge» og legger ved et bilde som trolig er fra et marinefartøy.

Under meldingen skriver Jay Burgess, trolig i den britiske marinen, at han hadde Jeremy Clarkson med til Norge i dag mens han filmet. «Må si det så ut som om han likte det», heter det videre i twittermeldingen hans.

Clarkson takket for at Burgess passet på og skrev videre at skipet var flott.

Utfra meldingene ser det ut som om Clarkson har vært om bord i en dag.

Marineskip til Bergen

Marinefartøyet HMS «Richmond» ankom Bergen ved 15-tiden fredag, ifølge havnevakten, men det er usikkert om Clarkson var om bord her.

MOT BERGEN: Dette britiske marineskipet passerte under Askøybroen fredag ettermiddag mot Bergen, muligens med Top Gears Jeremy Clarkson om bord.

Havnevakten i Bergen kjenner ikke til det. bt.no har vært i kontakt med skipets agent, som heller ikke kunne bekrefte hvorvidt Top Gear-temaet var med.BBC-profilen Clarkson er verdensstjerne og har mer enn 1,2 millioner følgere på Twitter.

Top Gear har tidligere vært flere ganger og filmet i Norge.

Vet du hva Top Gear-gjengen jobber med i Norge? Ta gjerne kontakt på sms/mms 2211 eller e-post 2211@bt.no!