For sunt har ikke tullballet egentlig vært. Venstre fot har hovnet opp til en høyst usunn størrelse, men heldigvis verker det ikke noe særlig. Men det er vel tvilsomt om jeg hadde orket en dag til.

Har installert meg på St. Svithun Hotell, som er byens sykehotell. Det eneste ledige stedet med rom i Stavanger. For hotellnæringen har gode dager denne helgen.Nå ligger både sykehus og legevakt på samme området og all sunn fornuft burde tilsi at jeg heller burde satt meg i kø på legevakten. Men da hadde jeg nok ikke rukket konserten. På den annen side. Hadde jeg vært fornuftig burde jeg holdt kjeft da Stavanger Aftenblad ringte før jul.

Det siste strekket har jeg hatt følge av Leif Tore Lindø fra Stavanger Aftenblad og vi har utvekslet erfaringer og synspunkter på det meste. Innimellom har det stanset biler og trivelige folk har ønsket lykke til og blitt tatt bilder av sammen med undertegnede tulling. Og alle skal på kveldens konsert. De musikalske forventningene er gjerne ikke all verden, men at det kommer til å bli morsomt er det ingen tvil om.Men neste gang gjør jeg turen Bergen — Stavanger med bil.