Med arrangementet «Trampeklapp», inviterer Bergen Student-TV til en helaften med underholdning fra blant annet alle studentrevyene tilknyttet Universitetet i Bergen — bortsett fra Jusrevyen.

Prosjektansvarlig Birk R. Hanum ser frem til stor stemning på Kvarteret i kveld.

— Vi arrangerer dette for å styrke samarbeidet mellom de ulike kulturinstitusjonene på universitetet. Vi skal samle det under et tak, og de får vise det beste de har.

Alle skal med

Et av målene med prosjektet, er at det skal bli en årlig tradisjon.

— Dette er et pilotprosjekt, og vi håper vi også kan fortsette neste år. Da vil vi kanskje utvide, slik at vi inkluderer kulturinstitusjoner som ikke hører til universitetet også. I tillegg håper vi å få til arrangementet i et større lokale, sier Hanum.

I tillegg til innslag fra de forskjellige revyene, disker også de fjernsynsglade studentene opp med innslag fra egne produksjoner. Blant dem er aldri så liten musikkvideopremiere fra humorprogrammet «Vaffelmix».

— Den er en liten kommentar til at vi alle er blitt avhengige av smarttelefoner, og får premiere i kveld. Senere legger vi den ut på nettet, forteller den prosjektansvarlige.

Programmet «Handicap» vil også ha et innslag.

— Det går ut på at deltakerne får vanlige, enkle utfordringer, men så har de et handicap - for eksempel at de ikke kan høre, eller ikke kan se. I kveld skal de få elektriske støt mens de har en badmintonkamp seg imellom, forteller Hanum.

Kringkastes live

Bergen Student-TV vises via nettet, og har i vinter kringkastet flere arrangement live fra Kvarteret - blant annet konserter med Casiokids og Kings of Convenience.

Til disse har det dukket opp seere fra Brasil til Tyskland, på grunn av bandenes internasjonale appell. Om noen fra Brasil klikker seg inn i kveld, er uvisst, men «Trampeklapp» blir like fullt sendt direkte over nettsidene til studentkanalen.

I tillegg til egne innslag, revyer, studentteatret Immaturus, korene Arme Riddere og Sirenene, dukker også en prominent gjest opp: universitetsrektor Sigmund Grønmo.

— Han skal åpne showet med en åpningstale.

- Så det blir ingen elektriske støt på ham?

— Nei. Bare noen velvalgte ord for å starte showet, sier Birk R. Hanum i Bergen Student-TV.