I en dør-til-dør-aksjon i Vadmyrveien traff etterforskerne blink i en leilighet. En kvinne kunne fortelle at hun var våken en stund natt til lørdag, og så fra vinduet det som mest sannsynlig var voldtektsofferet på vei fra pirattaxien mot åstedet.

Offeret har forklart at hun ble forfulgt av gjerningsmannen. Politiet ville sent lørdag kveld ikke kommentere om vitnet også har sett denne mannen.

Det var ved 21.30-tiden i går at lensmannsførstebetjent Svein Føllesdal og lensmannsbetjent Kjersti Opdahl ved Laksevåg lensmannskontor oppsøkte alle leiligheter i Vadmyrveien som er relevante for etterforskningen av saken. Etterforskerne ville vite om beboerne i området kan ha sett noe som kan føre til pågripelse av gjerningsmannen.

De som var hjemme i går kveld ble vist ettersøkelsestegningen av den antatte voldtektsforbryteren. Etter det BT forstår er det så langt ingen som har gjenkjent mannen. Beboerne i området, som ikke var hjemme under dør-til-dør-aksjonen i går har fått brev der de blir bedt om å melde seg for politiet.