Restauranten har alltid vært en av mine favoritter og jeg har hatt mange trivelige besøk der _ både privat og på representasjon med gjester fra Norge og fra utland.

Omgivelsene og maten har også gjort det til å bli et perfekt sted, spesielt å invitere våre utenlandske gjester til. Forrige lørdag hadde min kone geburtsdag, og vi hadde da bestemt oss for å feire kvelden med middag på To Kokker med 13 gjester. For noen uker siden besøkte vi restauranten og «prøvekjørte» menyen. Maten var utmerket (som vanlig) og vi følte oss trygge til å bestille.

Til vår skrekk leste vi BT 20. april hvor hele menyen «vår» var slaktet av BTs «eksperter». Det blir også nevnt at det hadde vært eierskifte, og det ble antydet at dette var grunnen til at restauranten hadde falt fra å være en av byens beste til en av de beste!

Vi var inne på tanke å kansellere bestillingen, og flytte besøket til en annen restaurant, men bestemte oss til slutt for To Kokker.

Heldigvis.

Maten vi fikk var like god som den vi ble servert noen uker tilbake, og samtlige av våre gjester var enig _ maten var utmerket.

Tanken slo oss at kanskje de nye eierne hadde lest BT og «strammet» seg opp, men etter vi hadde spurt oss litt om, kom det frem at eierskiftet hadde funnet sted lenge før vi hadde «prøvekjørt» menyen dvs. maten var like god både føre og etter «BTs besøk».

Jeg må innrømme at ingen av oss som spiste på lørdag er «eksperter» men vi vet hva vi liker _ og jeg kan berolige alle at maten vi ble presentert var like god som den alltid har vært på «To Kokker».

Colin Margetts,

Bergen

Jeg føler at jeg må komme med noen kommentarer til BT's innslag angående To Kokker (lørdag 20.4.02).

Restauranten har alltid vært en av mine favoritter og jeg har hatt mange trivelige besøk der _ både privat og på representasjon med gjester fra Norge og fra utland.

Omgivelsene og maten har også gjort det til å bli et perfekt sted, spesielt å invitere våre utenlandske gjester til. Forrige lørdag hadde min kone geburtsdag, og vi hadde da bestemt oss for å feire kvelden med middag på To Kokker med 13 gjester. For noen uker siden besøkte vi restauranten og «prøvekjørte» menyen. Maten var utmerket (som vanlig) og vi følte oss trygge til å bestille.

Til vår skrekk leste vi BT 20. april hvor hele menyen «vår» var slaktet av BTs «eksperter». Det blir også nevnt at det hadde vært eierskifte, og det ble antydet at dette var grunnen til at restauranten hadde falt fra å være en av byens beste til en av de beste!

Vi var inne på tanke å kansellere bestillingen, og flytte besøket til en annen restaurant, men bestemte oss til slutt for To Kokker.

Heldigvis.

Maten vi fikk var like god som den vi ble servert noen uker tilbake, og samtlige av våre gjester var enig _ maten var utmerket.

Tanken slo oss at kanskje de nye eierne hadde lest BT og «strammet» seg opp, men etter vi hadde spurt oss litt om, kom det frem at eierskiftet hadde funnet sted lenge før vi hadde «prøvekjørt» menyen dvs. maten var like god både føre og etter «BTs besøk».

Jeg må innrømme at ingen av oss som spiste på lørdag er «eksperter» men vi vet hva vi liker _ og jeg kan berolige alle at maten vi ble presentert var like god som den alltid har vært på «To Kokker».

Colin Margetts,

Bergen