Hvorfor jeg ønsker å meddele BTs lesere dette? Jo, fordi det i BT for en tid siden sto en meget negativ matjournalistisk artikkel om stedet, en artikkel som jeg ikke fikk til å stemme overens med vår opplevelse torsdag. La det med en gang være sagt; jeg har ingen personlige interesser knyttet til spisestedet, men fordi stedet i mange år har hatt et godt omdømme, føler jeg at en oppreisning fra en fornøyd gjest er på sin plass. Da vi syv spiste oss gjennom det utsøkte måltidet torsdag, et måltid rammet inn av profesjonelle kelnere som på en diskret måte gjorde den gastronomiske opplevelsen ekstra vellykket, kom jeg til å huske den negative BT-omtalen. Selv om ikke jeg er den mest bevandrede i restaurantverdenen, mener jeg likevel å ha gane for et utsøkt måltid mat, i dette tilfelle et måltid som i tillegg var kunstnerisk dandert, akkurat passe porsjonert og prismessig helt akseptabelt. To kokker i sitt intime miljø i eldgamle lokaler på Bryggen fortjener et langt bedre omdømme enn det BTs utsendte matjournalister har stemplet stedet med. For egen regning vil jeg påstå at maken til dette spisestedet tror jeg man skal lete lenge etter i Bergen i dag.

TRYGVE HILLESTAD, BERGENSER