Noen kunne til og med finne på å tenke at hun er litt for slank. Hun trakk frem en lapp fra vesken sin og fortalte at denne hadde hun fått av en dame på Torgallmenningen. På lappen stod bla. følgende tekst:

«Håper ikke at du oppfatter dette som frekt,vårt spørsmål om du vil gå ned i vekt.Våre suverene urtebaserte produkter Gjør at du kiloene mye lettere tukter [...]»

Lappen bar en hilsen fra «Berit & Jon, din lokale Herbalife-distributør».

Men hvordan kan de finne på å gi ut en lapp med et slikt budskap til en 16 år gammel jente som slett ikke er i nærheten av å være overvektig? Langt mindre feit. Innser de ikke at det er slike ting som kan føre til spiseforstyrrelser hos ungdom? Betyr virkelig penger så mye for disse personene at de gir blanke i det å muligens ødelegge livet for noen mennesker? Er penger viktigere enn liv?

Svaret er så definitivt nei! At de i det hele tatt kan finne på å gjøre noe slikt, er uholdbart. De burde vært arrestert og bøtelagt. De skulle ikke hatt lov til å holde på slik, voksne mennesker som etter sigende skal være fornuftige og vite hvordan man og hvordan man ikke oppfører seg overfor andre mennesker.