• Stereoanlegget mitt var sikkert for gammelt. Men jeg skulle heller ønske de hadde tatt det og latt bilruten være, sukker Jeanette Antoniazzi.

På gulvet i bilen hennes ligger det tjukt med knust glass. Setet er vått. Men stereoanlegget er fortsatt på plass. Tyvene nøyde seg med å ta en titt.

Så heldig var ikke alle naboene hennes på Laksevåg. Et titalls biler på Voldene, Frydenbølien og i Gabriel Tischendorfs mistet både vinduet og stereoanlegget da tyvene slo til natt til fredag.

— Av en eller annen grunn var gatelysene ikke på den natten. Dermed har de kunnet holde på uten at noen så dem, sier Antoniazzi.

Politiet hadde i går ettermiddag ennå ikke fått full oversikt over omfanget av raidet. Ved 16-tiden hadde politiførstebetjent Siri Doksæter på tyveriavsnittet i Hordaland politidistrikt fått inn ni meldinger og seks anmeldelser på bilinnbrudd på Laksevåg.

— Det kommer nok flere, spår Doksæter. Foreløpig har politiet få spor etter den eller de som står bak tyveriraidet, som har funnet sted mellom midnatt og klokken seks fredag morgen.

— Vi kommer til å sjekke dette opp mot vinningsforbrytere som har vært på ferde på Laksevåg tidligere, sier Doksæter.

Hun ber folk som kan ha interessante opplysninger om å ta kontakt med politiet.