Makan til opptreden skal en lete lenge etter.

I sin iver etter å angripe vår folkelige fylkespartileder Ranveig Frøiland haglet det med usaklige påstander og løsaktige rykter.

Som ung Arbeiderpartipolitiker vil jeg unnskylde den mangelen på folkeskikk som AUFs fylkesleder synliggjorde i nevnte TV-program. Jeg vil understreke at vi er mange unge politikere i Arbeiderpartiet, som er glade i partiet vårt, og som ønsker å drive med politikk og ikke intrigemakeri.

På vegne av meg selv og mange andre unge aktive politikere, vil jeg be leserne om unnskyldning for at de har måttet oppleve gjentatte avisartikler med intriger, og nevnte TV-program med slikt useriøst innhold.

Åshild Fløysand ville ikke be om at Ranveig Frøiland skulle trekke seg som leder av fylkespartiet— i redaksjon 21. Hun hevdet at det var mange som sto Ranveig Frøiland nært som hadde drevet med trakassering og mobbing av AUFere. Hvem Åshild Fløysand, hvem?

Sannsynligvis vil AUF-erne oppleve dette leserinnlegget også som hets. Trond Tystad eller Grete Knudsen vil sikkert støtte en slik oppfatning og bidra til å skru temperaturen ytterligere opp. Uansett, jeg finner meg ikke i den type oppførsel mot skikkelige politikere som Ranveig Frøiland.

Min ærlige hensikt med dette leserinnlegget er kun å be leserne, AP sympatisører og AP velgere om unnskyldning for at de måtte oppleve noe slikt, av den enkle grunn at jeg neppe tror at intrigemakerne selv er i stand til å se at de skylder leserne en unnskyldning for sin mangel på folkeskikk. Selvkritikk er et fremmedord for disse….. det synest jeg er- for å sitere Ari Behn: trist som faen.

ARE TOMASGARD

33 ÅR, SMÅBARNSFAR, UNGDOMSPOLITIKER, AUF MEDLEM (INNTIL VIDERE) OG AP MEDLEM.